Med seier i sitt utsatte parti fra 9. runde i høstturneringen, mot Truls Skauge Klausen, oppnådde Bjørn Egede-Nissen 8 poeng i høstturneringen. Dermed endte han opp et halvpoeng foran Ragnar Edvardsen på andreplass. På tredjeplass, med 6,5 poeng, endte Juan Carlos Rueda-Kjeldsen som åpnet turneringen litt rusten, men avsluttet med 5/5.

På 4. plass totalt, med 6 poeng, endte beste klasse 1 spiller, Jan Stokke. På de neste plassene i klasse 1, fulgte Truls Skauge Klausen og Øystein Edvardsen som begge oppnådde 5,5 poeng.

Beste klasse 2 spiller ble Øivind Andersson, som etter en meget god turnering endte med 4,5 poeng. På de neste plassene i klasse 2 endte Andre Tsolis og Helge Lavergren, som begge klarte 4 poeng. Mest imponerende var det av Andre, som ikke spilte de 2 første rundene.. Positivt er det også å se at 10 år gamle Karl Ivar Lavergren kun var 1 kvalitetspoeng bak 2. plassen i klasse 2.

Bjørn Egede-Nissen ble høstmester

Bjørn Egede-Nissen ble høstmester

Jan Stokke vant klasse 1 i høstturneringen

Jan Stokke vant klasse 1 i høstturneringen

Øivind Andersson vant klasse 2 i høstturneringen

Øivind Andersson vant klasse 2 i høstturneringen