Her kommer det en kort rapport fra 5. runde i klubbmesterskapet.

Stillingen i Mesterklassen tettet seg enormt til, før de to siste rundene. Alle spillere i klassen ligger nå innenfor et poengs differanse, og i teorien er alle deltagerne med i kampen om klubbmestertittelen. I praksis vil nok en av de fem øverst plasserte, på 3 eller 2,5 poeng gjøre opp om seieren.

Grunnen til at det ble så jevnt, var at ledende Bjørn Egede-Nissen gikk på tap mot førsterangerte Geir Ivar Henriksen, mens Einar Hamre på andreplass før runden tapte mot Jan Stokke. Med Ragnar Edvardsens seier over Tor Kristiansen, og Juan Carlos Rueda-Kjeldsens triumf over Ulf Vidar Henriksen, er Geir, Ragnar og Bjørn på 3 poeng. Deretter følger Einar og Jan, på 2,5 poeng. Ulf Vidar, Tor og Juan Carlos runder av feltet på 2 poeng.

I klasse 1 er det litt ujevnt antall spilte partier i teten, men Truls Skauge Klausen topper med 4,5 poeng, og 2 utsatte partier mens Emal Dawar ligger på 2. plass med 4 poeng og uten utsatte partier. På tredjeplass følger Jan Magnus Olaisen, med 4 poeng, men med 2 utsatte partier.

Klasse 2 toppes av Øivind Andersson, med 5/5. Deretter følger Halldor Stefansson med 4/5, og 12 år gamle Martin Lyngås, med 3,5/5.