David vant alle sine partier i NM

David A. Grøndahl imponerte i NM – Landsturneringen i Larvik.

David A. Grøndahl vant 2. klasse i NM – Landsturneringen i Larvik ved å vinne alle sine partier etter en sterk turnering!  Dessverre for ham fikk han ikke muligheten til å fullføre mesterskapet med ni strake, fordi han bommet på det forskjøvede starttidspunktet på en time tidligere fra fredag til lørdag.  Einar Hamre gjorde også en sterk innsats i senior 65, men en miss i vunnet stilling med offiser over i siste runde ødela for delt førsteplass.  De tre øvrige deltakerne fra klubben kom også alle over 50 prosent score; i mesterklassen, 1. klasse og 2. klasse (se link for klassen over).

GM Aryan Tari (19), fra Tranby i Lier, tok sin andre NM-tittel og kongepokal i Eliteklassen.  Alle resultater fra årets NM-uke finnes her.