Klubbmesterskapet fortsetter fra 19. mai

Etter en lang Corona-pause fortsetter Klubbmesterskapet med 7. runde i mesterklassen, 8. runde i 1. klasse og 8. runde i 2. klasse fra i morgen, tirsdag 19. mai klokken 19.00.  Vanlige smitteverntiltak skal følges, med 1 – en meters avstand mellom brettene/bordene, se også sjakkforbundets «Retningslinjer for sjakkarrangementer i lys av Corona-restriksjonene».  Basert på Helsedirektoratets anbefalinger i «Smittevern for idrett (covid-19)», skal det ikke være problem med bruk av utstyr (brett, brikker og klokker).  Husk å melde fra om eventuelle forfall, slik at endringer av rundeoppsett kan gjøres!  Noen har gitt beskjed om at de står over fullføringen av mesterskapet, det gjelder i skrivende stund en spiller i mesterklassen og tre spillere i 1. klasse.  Første del av Klubbmesterskapet er ratingrapportert til FIDE, og deltakernes tall pr. 1. mai finner dere på denne listen.