Christian Heen Carlsen ble suveren klubbmester,  mens noen i mesterklassen så ut til å ha hatt godt av den pålagte Corona-pausen.  Vi merket oss særlig Emal Dawar, som avsluttet med tre sterke seire på rad, og David Aleksander Grøndahl som klarte å beseire klubbmesteren.

Klubbmester igjen!

God Corona-avstand da andre del av klubbmesterskapet ble gjennomført. Helt til høyre beseirer David A. Grøndahl (t.v.) årets klubbmester.

 

I 1. klasse gikk Otto Brokke til topps, etter at Anders Sørjordet, som ledet klart med 7 poeng av åtte mulige da mesterskapet ble avbrutt i mars, valgte å trekke seg fra de gjenstående rundene.  Truls Skauge Klausen forbedret sin posisjon ved å bli best av fem poengplukkere (3 p./5) i mesterskapets 2. del. Størst ratingfremgang i løpet av hele mesterskapet i klassen hadde Tom Roar Pedersen.

Nykommeren Jonas Røiseland var best både før og etter Corona-pausen i 2. klasse, og avga kun en remis som en klar vinner der.

Nykommer Jonas Røiseland fosset gjennom klasse 2.

 

Til tross for en amputert avslutning av årets klubbmesterskap på grunn av Corona-pausen, der noen valgte å stå over av ulike og forståelige grunner, ble mesterskapet tilfredsstillende fullført tirsdag 16. juni.