Parallelt med den pågående Høstturneringen, og på kvelder med utsatte partier, tilbyr klubben i høst en hurtigsjakkturnering (30 minutter/parti, +10 sek tillegg pr trekk) over 10- ti runder, fra og med tirsdag 13. september, en såkalt konradturnering, Høstkonrad 2022.  Med denne turneringsformen kan man komme å spille et parti sjakk når det passer den enkelte, uten å måtte forplikte seg til hver spillekveld.  Turneringen er åpen for alle, også for ikke-medlemmer, og det er ingen startavgift!  Turneringen blir ikke ratet,  og det vil være mulig å møte en motstander inntil fire ganger i løpet av turneringen.  Det håpes at dette er interessant for interesserte, som ikke  har anledning hver tirsdag, og potensielt nye spillere som har lyst til å prøve seg! De spillesugne i Høstturneringen får også et ekstra tilbud hvis det kommer forfall fra en motstander.  Les mer om konradturneringen i denne linken, og meld dere gjerne på online!  Annen påmelding må skje senest 15 minutter før start den dagen man ønsker å spille, dvs. klokken 18.45!